söndag 4 november 2007

Svenskt spår av rysk nazi-marsch

I Ryssland idag demonstrerade högerextremister under främlingsfientliga och antisemitiska paroller. När vi talar om rycka högerextremister är det viktigt att förstå att med detta menas både nazister och kommunister som tillsammans har bildat den s k "Folkpartiotiska unionen". I organisationskommittén av fjolårets "Ryska marschen" ingick några framträdande personer från "Folkpartiotiska unionen" (Rogozin, Alksnins m fl).

Verksamhet av ryska "folkpatrioter" kretsar kring tidningen Zavtra ("Imorgon"). Men inte alla vet att personen som belyser "judefrågan" i tidningen är den svenske högerextremisten Adam Ermash (aka Jöran Jermas, Robert David och Israel Shamir).

Ermash är folkbokförd i Sverige men hävdar att han bor i Jaffa i Israel, staten som han helst av allt vill förgöra. Oavsett var han bor, har han i Sverige ett litet men aktivt nätverk med Lasse Wilhelmson i spetsen som kretsar kring tidskriften FiB/Kulturfront.

Åter till nazi-marschen. Nyhetsbyrån TT citerar en av demonstranterna som hävdar att "regeringen kontrolleras av judar". Det är absolut ingen tillfällighet att ryska nazister har idéer som liknar det som ventileras hos högerextrema svenska kommunister. För de idéerna kommer från en och samma källa.

Fib/Kulturfronts Lasse Wilhelmson
och Zavtras Adam Ermash


Andra bloggar om: , , , , , , , , , , ,

5 kommentarer:

Anonym sa...

Får man inte vara Jude utan att vara sionist?

Anonym sa...

bevara Sverige Svenskt!
leve Ultima Thule!

Anonym sa...

Det här är verkligen en strålande blogg. Direkt in i RSS-läsaren!

Anonym sa...

Anonym 1 till anonym 2:

Vad löjlig du är. Din kommentar påminner mig om att white (trailer) trash visst finns i Sverige med. Kom tillbaka om några år när du har mognat lite och har lärt dig snyta näsan snorunge.

Anonym sa...

Vi Måste säkra existensen för vårt folk och en framtid för våra vita barn!
HEIL HITLER