tisdag 20 maj 2008

Vänsterpartistisk "israelkritik"

Via Johan Ingerö hittade jag en intressant citat av Jan-Inge Flücht från det israelfienliga rasistiska "vänsterpartiet":
"Judar och araber har levt sida vid sida under vad som närmast kan kallas evinnerlig tid. Men redan då Muhammed var tre år stod det klart att judarna var ute efter hans liv. Orsaken var tämligen enkel, de insåg att den lilla gossen var profet men han var ättling till Ismael och inte till Isak, en profet som således inte var jude. Sådant omkullkastar den gamla skrönan om ”det utvalda folket” och givetvis också talet om att Gud gett dem landet."

Detta är vad medlemmar i "vänsterpartiet" kallar för israelkritik.

En del som kommenterade Johan Ingerös inlägg menade att Flücht är en knäppgök och inte inte representativ för "vänsterpartiet". Tyvärr, så är inte fallet. Flücht:s blogg är officiellt (v)-märkt, länkad från nästan alla vänsterpartistiska bloggar och dessutom många gånger var direkt inspirationskälla för rasistpartiets programförfattare Ail Esbati.

UPPDATERING 21:37: ... och nu börjar vänsterpartisten tala svart magi i judarnas händer. Jinge diskuterar med sig själv:

Jinge: Ja judarna gjorde många försök. De två sista surorna i Koranen som kallas skyddsbönerna är väl tillkomna efter det att judarna hade försökt döda Muhammed med svart magi när det inte gick med svärd. Intressant att de gjorde så många försök.

HELT OTROLIGT!!!

Andra bloggar om: , , , , ,

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppade du åxå över Jinges fotnot? :-)

Vasserman sa...

Jinges fotnot är källhänvisning. Att Flüchts rasistiska gallimatias förekommer även hos andra skribenter gör det varken mindre rasistisk eller mindre absurd. Flücht berättar dessutom detta som ett argument för att underbygga hans antisemitiska narrativ.

Vasserman sa...

Förresten, Flücht (=Anonym 19:50, IP 85.224.200.64, kom från sidan jinge.se/wp-admin/index.php) sluta prata om sig själv i tredje person. Du har väl google-konto så använd den. Det är svårt för dig att föreställa, men jag censurerar inte bort besökarnas åsikter.

Anonym sa...

Det finns inget mer patetiskt än när den gamle sjukpensionerade mytomanen och judehataren skriver hälften av kommentarerna på sin blogg själv. Han har väl förstått att ingen frisk människa kan instämma i hans hatiska - och ofta islamistiska lögner.

Anonym sa...

jag har sett en del andra gå omkring med skumma kläder och skrynkliga kassar prata för sig själva, och ibland tala högt för alla andra hur det ligger till i världen och vilka som styr över alla som inte insett det fiffiga i att snurra in skallen i aluminiumfolie för att bevara sin egen värdighet och självständiga tänkande.

Anonym sa...

Haha! Jinge, vilket stolpskott!!!