lördag 15 september 2007

National- och "vänster"-socialister samarbetar

Skillnaden mellan national- och ”vänster”-socialister är att nationalsocialister hatar ”kommunister” medan ”vänster”-socialister hatar ”nazister”.

De båda socialistiska inriktningarna är i samma grad besatta av judar. Nationalsocialister påstår att judar är ”kommunister” medan ”vänster”-socialister hävdar att judar är ”nazister”

Under det senaste decenniet har national- och ”vänster”-socialister byggd ett omfattande gemensamt nätverk för att bekämpa judarna. Spindeln i detta nätverk är numera ökände svenske högerextremisten Adam Ermash (även känd som Jöran Jermas, Robert David och Israel Shamir). Ermashs verksamhet i Sverige kretsar kring socialistiska föreningen FiB/Kulturfront. Hans mest trogna vapendragare är Jan Myrdal, Lasse Wilhelmson samt Ermashs son Johannes Wahlström (mannen som sparkades från Ordfront efter att ha förfalskat intervjuer med svenska journalister och som ligger bakom ”nyhetsbyrån” IMEMC). På Ermashs egna hemsida kan man hitta några av hans texter översatta från engelska till svenska av neonazisten Lars Adelskogh. En artikel är faktisk värd att bli citerad för att visa de antisemitiska socialisternas intellektuella nivå:
”Karl Marx hette sonsonen till en rabbin i Trier. Han växte upp i kyrkan. Marx profeterade faktiskt på 1840-talet att Amerika skulle bli en judisk stat och omfatta den judiska ideologin om girighet och främlingskap. Detta förklarar judars framgångar: det är ju bara naturligt att judar har bättre framgång i den judiska staten.”

I Ryssland publiceras Ermash mest i ultranationalistiska tidningar. De som kan ryska ska definitivt inte missa en av hans senaste artiklar där han ”bevisar” att Sovjets sista president Mikhail Gorbatjov på ett sjukligt sätt dras till avföring. Av detta drar han slutsatsen att Rysslands president Vladimir Putin måste styra Ryssland i all evighet. Ryska antisemitiska socialister har intellekt ungefär på Jinge-nivå. Därmed anpassas argumentationen.

Lasse Wilhelmson är en av Ermashs närmaste vapendragare i Sverige. Förut publicerades han mest på Ermashs hemsida, men nu har han tillgång till spalter på FiB/Kulturfront. Wilhelmson var den förste ordföranden i det socialistdominerade nätverket Bojkotta Israel (nazister har förresten också ett nätverk med samma namn). På sistone har han blivit kontroversiellt i mer ”kultiverade” socialistiska kretsar men fortsätter att hyllas i vissa antisemitiska socialistbloggar närstående högerextrema ”vänsterpartiet” .

Andra bloggar om: , , , , , , , , , ,

3 kommentarer:

Anonym sa...

tack för intressant post.

Anonym sa...

Vill bara påpeka att Wilhelmsson har börjaty dyka upp också på Radio Islam.

Anonym sa...

Bluffmakaren och sonen till antisemiten "Israel Shamir", Johannes Wahlström gör come-back i en opinionsartikel på Aftonbladets kultursida.

Efter att ha lurat Ordfront och ett antal svenska journalister, och bannlysts som en bedragare av alla seriösa svenska redaktioner, har han anslutit sig till en "vänsterradikal" tidskrift kallad "Tromb" (www.tromb.net). I dess namn skriver han tillsammans med tidningens "chefredaktör" en debattartikel på Aftonbladets kultursida (som uppenbarligen inte lagt märke till vem han är). Där fördömer han Kulturrådets eventuella beslut att stoppa statsbidragen till den antisemitiska tidskriften Mana.

Johannes Wahlström ljuger, i vanlig ordning, och påstår att Mana kritiserats för att vara alltför "israelkritisk".

Nu har Wahlström lyckats övertyga sina naiva kamrater på Tromb att offra sin tidning, och att avstå sina bidragspengar till förmån för Mana.